Anunțăm azi noua noastră colecție, numită “Flori românești“.

Este cea mai complexă colecție Aceeași Mărie de până acum, cu mai multe modele de eșarfe, bluze, rochii și fuste cu elemente inspirate din portul popular și din florile românești.

Veți găsi în acestă nouă colecție o serie de fuste, rochii, bluze sau cămăși. Toate sunt din materiale naturale, din bumbac 100%. În plus, am creat și noi modele de eșarfe de mătase naturală, care să completeze fiecare ținută.

“Inspirația pentru colecția “Flori românești” mi-a venit din primăvara anului 2022 și s-a conturat conturat mai frumos după o școală de desen din vara lui 2022 (ilustrație în botanică). Acolo m-am (re)îndrăgostit de frumusețea pură a florilor și de tot binele pe care mi l-a oferit natura în acea perioadă.

🌸 Am lucrat intens la colecție și a fost un drum lung, încărcat cu multe hopuri, mai ales când încerci noi materiale, furnizori, testări și așa mai departe.

🌸 Baza hainelor este una simplă, însă le-am adăugat tuturor câte un element care mă duce cu gândul la flori. Un element care scoate din banal produsul, iar aici vorbim fie de un volan, fie de o mâneca bufantă sau un guler mai definit.”

Antonia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *