De când am creat Aceeași Mărie încercăm să nu lansăm produse doar de dragul de a scoate ceva nou constant. Așa că fiecare piesă din colecțiile noastre are o poveste.

Mai mult, atunci când ideea nu se materializează într-un produs care să ne mulțumească, punem pe pauză proiectul și revenim ulterior cu alte abordări, chiar dacă asta înseamnă să amânăm lansarea câteva luni sau poate mai mult.

Sigur că ne dorim ca poveștile pe care le spunem prin intermediul produselor noastre să ajungă la voi cât mai repede, însă asta nu înseamnă că putem face compromisuri. Credem că o poveste spusă prin intermediul unui produs foarte bun e la fel de valoroasă și dacă e spusă mai târziu.

Așa este cazul unui model de eșarfă care nu a fost lansat nici până azi, cu toate că a făcut parte din prima serie de eșarfe Aceeași Mărie. Pe lângă Albastru Histria, Roșu Iubire și Roșu Mac, mai exista un al patrulea model, verde, a cărui nuanță specială nu a ieșit la print așa cum ne doream. După multe mostre și modificări de nuanțe am oprit proiectul și îl vom relua atunci când vom simți că e momentul potrivit.

Între timp avem trei noi modele de eșarfă, fiecare cu povestea ei specială. Le aflați pe toate mai jos.

Eșarfa ”Pasărea Măiastră” Multicoloră a fost gândită în primăvara lui 2022, pornind de la un print foarte apreciat de clientele Aceeași Mărie: cel de pe bluzele Alcea Rosea (spoiler alert – bluza Alcea Rosea va reintra curând în stoc, o puteți adăuga pe Wishlist ca să fiți anunțați când apare).

Am decis să transpunem designul creat alături de prietenii de la Șezi.ro pe o eșarfă de mătase atunci când am auzit că trupa Pink Martini va reveni în România. Probabil că știți deja versiunea trupei americane a piesei ”Până când nu te iubeam” a Mariei Tănase. Storm Large, una dintre solistele Pink Martini, interpretează magistral piesa, vă puteți convinge în clipul de mai jos.

Eșarfa ”Pasărea Măiastră” Multicoloră este o explozie de culoare, este îndrăzneață și energică, așa cum e și Storm. Deși solista nu a ajuns de această dată în România, i-am trimis-o prin intermediul echipei și sperăm să se bucure de ea.

Pentru China Forbes, cealaltă solistă a Pink Martini, am pregătit un design mai delicat, în nuanțe mai discrete. Așa s-a născut Eșarfa ”Pasărea Măiastră” Roz. De altfel, China ne-a și mulțumit pe scena de la Sala Palatului în cadrul concertului din acest an pentru frumoasa eșarfă pe care i-am dăruit-o.

Eșarfa ”Regina Maria” pleacă tot de la un print care nouă ne este foarte drag. Una dintre primele rochii Aceeași Mărie, Rochia DochIA, includea acest print pe care îl iubim din tot sufletul. I-am dat o nouă viață pe acest model de eșarfă, astfel încât să fie accesibil tuturor celor care au apreciat importanța majoră a Reginei Maria a României pentru țară și pentru emanciparea femeilor de la noi.

Fiecare eșarfă este realizată din mătase naturală, imprimată și tivată cu grijă, la dimensiunea de 100x100cm. Nouă ne sunt la fel de dragi și pot reprezenta o idee excelentă de cadou pentru sărbătorile care bat la ușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *