Comenzi corporate

Oferă un cadou special

Te-ai gândit vreodată la o eşarfă de mătase cu o poveste specială şi o prezentare premium pentru clienţii sau partenerii tăi? Eşarfele de mătase naturală de la Aceeaşi Mărie sunt un cadou elegant pe care destinatarii îl vor aprecia pentru mult timp.

Descoperă colecţia noastră de eşarfe din mătase naturală, batiste şi broşe, alege-ţi preferatele şi scrie-ne pentru o ofertă personalizată.

Povestea eşarfelor Aceeaşi Mărie

MARÁMĂ, marame, s. f. Fâșie lungă de voal fin, cu care își acoperă capul femeile de la țară când se îmbracă în costum național (lăsând capetele să atârne până aproape de pământ); ștergar (2). [Var.: mahrámă s. f.] – Din tc. mahrama.

Găsim marame în mai toate costumele populare românești. Ele sunt țesute manual, din fire de borangic sau din fire subțiri de bumbac.

La nivel simbolic, marama reprezintă munca invizibilă. La fel ca în cazul meşteşugarilor, unde orice cusătură prea strânsă riscă să rupă ţesătura fină de borangic, iar orice cusătură prea largă va strica estetica asamblului.

Regina Maria a fost cea care a popularizat marama și ia românească în toată Europa. Marama a fost prezentată în cele mai importante locuri din viața Reginei – Palatul Regal și București, Castelul Bran și Palatul Balcic.

Dacă dorești să trimiți un cadou de mulțumire sau zeci de pachete încărcate cu povești și simboluri românești, noi suntem aici cu propuneri, sugestii și soluții.

Trimite-ne o cerere și îți vom răspunde imediat! Avem deja un stoc de produse, însă putem livra şi la comandă, în aproximativ 15 zile lucrătoare pentru produsele de serie şi 20 zile lucrătoare pentru produsele personalizate.

Pentru întrebări, sugestii sau pur și simplu conversație despre produsele Aceeași Mărie ne poţi scrie pe salut@aceeasimarie.ro sau poţi completa formularul de mai jos şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Iată câţiva dintre clienţii cu care am colaborat până acum:

Dă-ne detalii despre comanda ta: