Anul acesta revenim cu Târgul de Brumar, campania noastră de reduceri din luna noiembrie. Este alternativa Măriei la Black Friday, un concept prin care ne aducem aminte de originile negoţului românesc.

I-am spus noi, “Învoieli bune pentru straie meşterite de Măria”, adică o campanie de reduceri de preţ de 3 zile (10-12 noiembrie).

Livrările vor începe după 15 noiembrie, aşa că vă rugăm să aveţi asta în vedere.
—-

Avem şi câteva informaţii pentru orice târguitor care vrea să fie bine pregătit:

1. Stocurile cu care lucrează Măria sunt reale. Dacă un produs este în stoc, înseamnă că el este şi pe tarabă, aşa că ajunge foarte repede la muşteriu.

2. Este disponibilă livrarea în easyBox pentru numai 5 lei. Însă această opţiune nu garantează livrarea foarte rapidă. În acelaşi timp vor avea reduceri şi magazinele mari, aşa că e posibilă o aglomerare la easyBoxuri.

3. Pentru comenzile peste 399 de lei, Măria oferă livrare gratuită prin curier.

4. Vom încerca să pregătim toate comenzile astfel încât ele să plece luni, 14 noiembrie către voi. Asta înseamnă că vor ajunge marţi, miercuri, poate chiar joi. Fiind perioada cu multe reduceri, e posibil să apară întârzieri.

5. La fel ca în campania de Sf. Maria, orice mențiune pe Instagram legată de Târgul de Brumar cu tag la contul @aceeasimarie.ro îți aduce 5% extra reducere!

În plus, cei care s-au abonat la newsletter vor afla în avans ora la care începem reducerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *