Sunt multe femei în istoria poporului român cărora nu li s-a oferit suficientă apreciere. Asta a fost ideea de la care am plecat când am dat naștere colecției Personalități Românești.

Când am creat tricoul Tradițional Infinit aveam în minte o personalitate care a avut o imensă contribuție în trecutul României. Regina Maria a reprezentat o putere semnificativă pentru țara noastră. Este acea femeie care a știut să-și folosească inteligența, feminitatea și simțul civic pentru a proteja locul în care a domnit.

A purtat cu mare mândrie costumul popular și i-a dat o semnificație aparte. A urmărit constant păstrarea legăturilor dintre România și Marea Britanie, apărând interesele țării cu diplomație și hotărâre. Pe timpul războiului a mers de multe ori aproape de linia frontului, devenind voluntar în spitalele militare, activitate pentru care poporul a numit-o și mama răniților.

Fiind un adevărat simbol al feminității, am dorit să-i aducem un tribut prin această colecție. Am creat un design special în care am îmbinat elementele tradiționale românești cu chipul Reginei Maria pe o piesă vestimentară contemporană, adică tricoul alb – devenind acel element care poate fi adaptat ușor în mai multe ținute.

Tricoul alb este una dintre piesele de bază din garderoba noastră, iar la Aceeași Mărie optăm în primul rând pe durabilitatea hainelor. Este creat din bumbac 100%, iar printul este realizat prin serigrafie, adică o metodă care îi oferă rezistență designului, chiar și după multe spălări.

Cum îl poți purta?

  1. Street style – poartă-l cu jeans, adidași și o jachetă de piele sau un trench, pentru o zi super casual.

  1. Office style – combină tricoul cu fustă midi sau pantaloni cigarette, un sacou și o pereche de pantofi cu toc și ești gata de birou. Dacă după birou vrei să ieși în oraș, atunci adaugă ținutei o pereche de cercei eleganți, un ruj într-o culoare mai puternică și ești pregătită de oraș.

  1. School style – suprapune un sarafan peste tricou, o pereche de mocasini și voila, ești gata de școală!

 

Orice ținută ai alege, fii sigură că porți o piesă vestimentară care se bucură de o popularitate mare și are o poveste unică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *