În trecut, oamenii mergeau la târg atunci când aveau nevoie de ceva ce nu-şi puteau face singuri sau voiau să vândă din producţia proprie. Unelte, animale, uneori chiar şi obiecte vestimentare sau materiale.
Târgul de toamnă, în unele zone numit Târgul de Brumar sau Târgul lui Brumar, reprezenta ultima ocazie pentru provizii înainte de venirea iernii.

Într-o lume acaparată de Black Friday, încercăm să ne întoarcem la originile negoţului românesc.

Vineri, pe 19 noiembrie, o să avem un altfel de Black Friday. Unul în stilul Măriei, cu un concept românesc, numit “Târgul de Brumar”.

Am ales să organizăm “târgul” vinerea aceasta pentru ca toate comenzile să ajungă la voi înainte de mini-vacanţa de 1 decembrie.

Ca de obicei, toate produsele de pe site se vând direct din stoc, aşa că încă de vineri vor porni primele comenzi către voi.

Vor fi reduceri de până la 45% toată ziua, de dimineaţă până la miezul nopţii, tot stocul va fi redus, însă unele produse mai au puţine bucăţi, aşa că grăbiţi-vă.

Nu uitaţi că livrarea în pachetomatele Poşta Panduri este gratuită indiferent de valoarea comenzii, iar pentru comenzile peste 299 de lei avem livrare gratuită prin curier.

Așadar, vineri, pe 19 noiembrie, vă așteptăm la Târgul de Brumar, cu o zi plină de reduceri, de până la 45%.

Abonează-te la newsletter şi vei afla în avans ora de start a campaniei de reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *