A trecut repede primul an. Pe 12 octombrie 2020 lansam magazinul online şi astfel începea un nou capitol pentru Aceeaşi Mărie. Un capitol prin care lăsam în urmă mai bine de 2 ani de teste, experimente sau pregătiri şi ieşeam în lume cu primele noastre produse de serie.

Tot pe 12 octombrie am avut şi primele comenzi, am făcut primele colete şi am început acest lung proces de învăţare. Să vă spun că în primele zile n-aveam plicuri de plastic, aşa că produsele au plecat împachetate doar într-un ambalaj de hârtie? Unul frumos, dar deloc impermeabil. Norocul nostru a fost că nu a plouat în acele zile 🙂

A fost o călătorie lungă până acum, însă fiecare zi ne-a făcut mai buni, fiecare provocare a contribuit la procesul de evoluţie a brandului. Aşa că privim zâmbitori spre viitor.

Astăzi, la aniversarea de 1 an, lansăm Ţinuta lunii, o secţiune prin intermediul căreia vom promova versatilitatea produselor noastre şi le vom oferi la un preţ special, pe tot parcursul unei luni. Vom povesti mai multe aici despre cum puteţi combina piesele Aceeaşi Mărie, cum le puteţi folosi în diferite contexte.

O să fie locul nostru de joacă, cu sfaturi de styling şi creativitate bazată pe diferite obiecte vestimentare.

Începem cu Tricoul Aceeaşi Mărie Logo Crem şi Traista Aceeaşi Mărie Logo, bune pentru o ieşire cu prietenii, o după-amiază casual în parc sau un drum până la Piaţa Obor.

În final, îţi mulţumim că eşti alături de noi în această călătorie 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *